over ons

Over ons

Zakelijke taaloplossingen ....

BusiText is gespecialiseerd in het leveren van zakelijke taaloplossingen. Van het schrijven, redigeren of corrigeren van zakelijke teksten tot het verzorgen van zakelijke vertalingen in diverse talencombinaties. 

Ons doel is altijd om uw boodschap zo helder en doeltreffend mogelijk te verwoorden. Daarbij houden we in de eerste plaats rekening met de doelgroep die u wilt bereiken. Daarnaast kijken wij ook nadrukkelijk naar de aard van uw tekst en het doel dat u met deze tekst voor ogen heeft. Een wervende tekst voor een brochure of website vraagt nu eenmaal om een andere aanpak dan een juridisch document, een producthandleiding of een artikel voor specialisten op een bepaald vakgebied. Uiteraard besteden we ook aandacht aan de opbouw en leesbaarheid van uw tekst. Tot slot zetten we bij dit alles ook nog de spreekwoordelijke puntjes op de i. Hierdoor bent u verzekerd van een tekst waarmee u in alle opzichten de juiste indruk maakt bij uw doelgroep!

Wilt u meer weten over onze zakelijke taaloplossingen en hoe wij u kunnen helpen? Klik dan hier

.... voor bedrijven en organisaties

BusiText richt zich vooral op de zakelijke markt. Vanuit ons centraal gelegen kantoor in Houten bedienen we klanten in zowel binnen- als buitenland. Onder onze klanten bevinden zich bedrijven en organisaties die actief zijn in uiteenlopende sectoren. Denk hierbij onder meer aan notariskantoren, juridische en financiële dienstverleners, recruitmentbureaus, advies- en opleidingsorganisaties, IT-dienstverleners, certificatie-instellingen, uitgevers, brancheorganisaties en overheidsinstellingen.

Wilt u meer weten over onze klanten en hoe wij hen geholpen hebben? Klik dan hier.

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan hier.