Een nieuwe website!

BusiText heeft vandaag zijn nieuwe website gelanceerd. De nieuwe website is in een fris en eigentijds jasje gestoken. Daarnaast is ook de inhoud vrijwel volledig vernieuwd. Dit betekent dat bezoekers nu meer en betere informatie op onze website kunnen vinden. Bijvoorbeeld over wie we zijn, waar we voor staan en wat onze visie is op (zakelijke) communicatie. Of over onze kwaliteitsgerichte werkwijze en ons dienstenaanbod. Nieuw is ook de klantenpagina. Hierop tonen wij een selectie uit ons klantenbestand. Ook verstrekken wij over iedere klant afzonderlijk nog wat aanvullende informatie, onder meer over de opdracht(en) die wij voor hen hebben uitgevoerd. Last but not least biedt de nieuwe website bezoekers nu ook de mogelijkheid om een vrijblijvende offerte aan te vragen via ons online offerteformulier.    

Bij het ontwerp en de bouw van onze nieuwe website zijn wij deskundig - en met veel geduld - bijgestaan door Pien Design. Dit bureau, gespecialiseerd in grafisch en webdesign, tekende tevens voor het nieuwe logo waarmee wij sinds enige tijd naar buiten treden. Ook onze huisstijl is op een aantal onderdelen door hen vernieuwd.

Een groot voordeel van de nieuwe website is dat deze gebouwd is met behulp van MODX. Dankzij het gebruiksvriendelijke Content Management Systeem (CMS) kunnen wij de content van onze website nu zeer eenvoudig zelf beheren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanpassen van de menustructuur, het wijzigen of toevoegen van pagina's en afbeeldingen en het invoegen of bewerken van links.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van MODX? Of wilt u een vrijblijvende offerte voor het bouwen en/of ontwerpen van een website op basis van MODX? Neem dan contact op met Pien Design.